Alla inlägg den 30 september 2015

Av Josefin Lindberg - 30 september 2015 09:32

Dagen började med att jag blev väckt av Caelan...vi hade glömt bort att vi skulle hjälpa till med en flytt till. Så vi packade in oss i bilen och åkte iväg. Det var inte alls så mycket aty flytta denna gången som förra vilket var skönt eftersom det var längre att köra. Vi fick in alla stora saker i hästkärran så det blev en vända!

Vi lämnade detta hus bakom oss och utsikten som fanns där bara du gick upp för den lilla backen var enastående. Jag såg till och med snötäckta berg! Det första jag såg vid det nya huset var en cool blomma...

Det ser ut som om det är två blommor i en! Vi fick lunch, bakad potatis och en underbar paj! Sedan var det hemresan kvar. Vi stannade till hos ett par vänner för att säga hej. Vilket underbart hus och trädgård!

Som synes på bilderna så hade vi vädret med oss även denna dag! Vi skulle också åka till en strand där Anette tänkt åka med hästarna för att hon ska veta vart hon ska när hon har hästarna med, men vi kom aldrig till starnden då vägen var översvämmad...så det var bara att vända, men jag fick se min första nya zeeländska karta ?

Den satt på grinden ner till standen så vi kunde se att vi var på rätt ställe och att det gick att ta vilken väg som helst ner åt samma håll som den vi försökte ta.

När vi kom hem ville Caelan visa mig ett spel och han fick mig att lägga till det på min platta. Får försöka mig på det imorgon om jag har tid för vi hann inte börja innan det var dags att få ner till bonfiren som Geoff startat.

Vi hade med oss korv, deg till pinnbröd, marsmallows, banan och choklad. Så det blev en kväll ute vid brasan! ?

Jummie! ? Det var så himla gott och det blev en super kväll. Nu ligger jag i sängen redo för att snart sova. Jag kommer att sova gott ikväll!

Ovido - Quiz & Flashcards