Alla inlägg den 29 september 2015

Av Josefin Lindberg - 29 september 2015 09:42

Igår var en bra dag. Jag började dagen med at rensa ogräs i växthusen.

Det var en hel del att rensa. Men har man bara trevligt sällskap så går det bra! Tack Elin för trevliga samtalsämnen! Efter lunch tog vi en ridtur. Vilket var underbart. Det kan inte bli bättre än så! Kvällen avslutades med en stund i kvällssolen, middag och film: Den lilla sjöjungfrun. Men det måste erkännas, den är bättre på svenska än engelska!
Det ska också nämnas, det är vår här! Vilket betyder att det börjar blomma!

Dagens att göra lista:
* gräva upp björnbär
* plocka hästskit (mocka) i hagen
* leka
* laga middag
* äta kaka

Jag började upifrån på listan, det vill säga...jag började med att gräva upp björnbär!

Som bilden visar så använde jag en hacka istället för en spade och gisses vad det gick undan. Synd att min kompanion inte var lika effektiv...det var tydligt att han hadr svårt att göra två saker samtidigt, prata och jobba. Men vi fick en del gjort och jaf tyckte att det var roligare än förväntat även fast jag har gjort roligare saker.
Efter lunch var det bara att börja ploka hästskit så att höstarna vill äta gräset när de kommer tilbaka till den delen av hagen...för vem vill äta där man har skitit? Inte jag i alla fall!
När vi var klara med hagen kom Geoff hem från jobbet och han hade handlat på vägen hem så jag hjälpte honom att plocka in varorna. Sedan var det lek! Vi studsade studsmattan och gungade. Jag tog wn snabbdusch för aty sedan börja med maten. Det blev ett ihopkok på de grönsaker jag kunde hitta...inte mitt bästa hopkok men väl godkänt.
Det bästa med kvällen var ändå efterrätten!

Gudinnan på bakning, Elin, hade gjort en citronkladdkaka med maräng uppe på. Å gudars så jäkla god den var! Kan lova att det är nog en av de bästa efterrätter jag har ätit! Om Elin släpper sin egen bok med recept lovar jag att jag kommer att vara en av de första som köper den!

Ovido - Quiz & Flashcards