Alla inlägg den 8 januari 2016

Av Josefin Lindberg - 8 januari 2016 09:21

Det har hänt en hel del sedan sist nu! Jag har sagt hej då till Johanna och flyttat in i ny familj!
Sista dagen med Johanna spenderades i Hamilton garden som var jättefin, speciellt rosträdgården! Vi hade fint väder så vi njöt massor!

Det var jobbigt att säga hej då när det var dags att dela på oss på flygplatsen men tiden vi har spenderat tillsammans har varit toppen och vi har sett massor och upplevt saker som jag knappt vågat drömma om förut. Tack Johanna för sällskapet och alla minnen! Just de, tack mormor för nyårsmiddagen!

När vi delade på oss på flygplatsen var det för att vi båda två skulle med plan men från olika delar, Johanna från den internationella delen och jag från den nationella. Jag flög ner till Kapiti Coast där Sara, Tai Mana och Mamaia väntade på mig. Matua var nere i Christchurch och hämtade bilen som jag ska köra framöver, det vill säga bil nummer tre för familjen så den blir mer eller mindre min! När vi kom hem fick jag en rundvandring av huset och en snabb titt i trädgården. Mitt rum är toppen och sängen är helt underbar!

Jag kommer jättebra överens med Sara och har hunnit med en hel del. Vi har varit vid floden tillsammans med kompisar till familjen, jag har träffat morföräldrarna, alla fyra av dem och Saras bror...vi har varit ute och handlat, ätit picknicklunch och tittat på aööa fruktträd i trädgården. Jag har också varit ensam med barnen, Tai Mana och Mamaia, de är toppen och väldigt enkla att ta hand om eftersom de leker så bra tillsammans!

Nu sitter jag i tvsoffan och halvsover. Ska försöka vila ordentligt i helgen för på måndag börjar allvaret!

Ovido - Quiz & Flashcards