Alla inlägg den 20 juni 2016

Av Josefin Lindberg - 20 juni 2016 12:20

Förra veckan gick fort och var väldigt rolig! Måndag hade jag kidsen hela dagen och när det var dags att laga middag fick jag hjälp av Tai Mana. Det var pizza på menyn!

Tisdag var en lång dag på SPCA men trevlig. Har så trevliga kollegor där så tiden går fort. På vägen dit hämtade jag mina kort från min photo shoot. Onsdag, när det var lunch somnade hon med mat i händerna ? det är första gången hon somnat utan att hon låg bredvid eller på mig!

När vi hämtat upp Tai Mana på dagis åkte vi hem för att vänta på Manda och Edith som kom förbi för att leka lite. Väldigt trevligt! Måste göras om. Torsdag var inget speciellt. Fredag spenderades i Praum och bowlinghallen. Vi hade roligt och kidsen är så duktiga när vi är iväg!

Lördag tog jag med Riley på hans första löprunda och vilken hund, han är så duktig...sprang brevid mig utan koppel och lyssnade hela tiden. Min duktiga vovve!
Igår var jag i Praum hela dagen, det var biodags. Jag började med Alice through the looking glass sedan en paus på några timmar och avsluta dagen med Me before you...Alice var bra men den första var bättre och Me before you, jag kan bara säga att jag hade behövt en bunt servetter även fast jag läst boken...
idag har varit en lugn dag med mainly music! Nu är det dags att sova...de andra sover redan!

Ovido - Quiz & Flashcards